Norsk Kombucha
Rett utenfor Skien i Telemark ligger gården vår. Her har familien holdt til i mange generasjoner, og alltid dyrket grønnsaker.
Tidligere drev vi også med dyr, men dette sluttet vi med for å kunne konsentrere oss bare om det vi syns er morsomst. Det å dyrke grønnsaker. Gjennom årene har vi alltid dyrket mange forskjellige grønnsaker, som kålrot, pastinakk og brokkoli. Dette vil vi fortsette med og vi leter kontinuerlig etter innovative løsninger for å benytte jorda vår på best mulig måte.
INTERESSE OG FORKJÆRLIGHET TIL LEVENDE MAT OG DRIKKE
I 2011 startet vi produksjon av økologiske spirer og økologisk hvetegress, «smarte grønnsaker».
Topp moderne utstyr og kunnskap om spireproduksjon ble tatt med tilbake fra USA hvor spirer og levende mat har været populært lenge.
Norsk Kombucha
I 2015 satte vi opp et lite mikrobryggeri hvor vi håndbrygger vår økologiske kombucha, Norsk Kombucha.
Kombucha er levende drikke som gir kroppen styrke og en følelse av velvære.
Sample Image Gallery
Sample Block Quote
Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis.
Sample Paragraph Text
Praesent vestibulum congue tellus at fringilla. Curabitur vitae semper sem, eu convallis est. Cras felis nunc commodo eu convallis vitae interdum non nisl. Maecenas ac est sit amet augue pharetra convallis nec danos dui. Cras suscipit quam et turpis eleifend vitae malesuada magna congue. Damus id ullamcorper neque. Sed vitae mi a mi pretium aliquet ac sed elitos. Pellentesque nulla eros accumsan quis justo at tincidunt lobortis deli denimes, suspendisse vestibulum lectus in lectus volutpate.
3 Kommentarer
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?