Nyheter RSSSTRYYK - Alkohol fritt brennevin

IKKE-ALKOHOLISKE BRENNEVIN FOR NESTE GENERASJON AV FESTGLADE MENNESKER! Alex Carlton, Administrerende direktør, Stryyk; Jeg ønsket et stilig, omgjengelig alternativ til alkohol. Det viste seg at jeg måtte finne det opp først. I 2004 nådde Storbritannia topp alkoholforbruk. Sosiale medier startet og vi begynte å innse dagene med å drikke og danse som ingen så oss var over. Ønsket om å gå ut og ha det gøy hadde ikke blitt borte, men ønsket om ikke å føle seg forferdelig dagen etter hadde definitivt det. Problemet? Alt som tilbys betydde kompromiss med noe viktig. Etter å ha grunnlagt Funkin Cocktails i 1999, hadde jeg litt erfaring med drikke bransjen, så jeg satt i gang med å løse problemet. Etter mange års utvikling og...

Fortsett å leseV ́Tonic fra Norsk Kombucha

Norsk V ́Tonic Norsk Kombucha kalles ofte for «Cocktail of Health» fordi den inneholder 5 organiske syrer hvorav eplesider eddik er den mest fremtredende *Norsk V ́Tonic er kusinen til Norsk Kombucha og inneholder kun den organiske eplesider eddiken, men derimot mye mer eplesider eddik enn kombucha inneholder Den vil derfor virke enda mer rensende/detox enn kombucha *Norsk V ́Tonic «Tasty Tea Tonic» er en fantastisk økologisk iste med lite sukker *Norsk V ́Tonic gir fin support for fordøyelses balansen Bestill produktene her. 

Fortsett å leseVåre favoritt drinker

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape hygge i sosialt samvær med venner og familie. For å gi deg litt inspirasjon presenterer vi her noen av våre favoritt drinker som du enkelt kan lage hjemme.  Nyt forslagene her og gi oss gjerne en tilbakemelding om du har noen spørsmål.  Mvh, Lillepromille teamet. 

Fortsett å leseNorsk Kombucha

Rett utenfor Skien i Telemark ligger gården vår. Her har familien holdt til i mange generasjoner, og alltid dyrket grønnsaker. Tidligere drev vi også med dyr, men dette sluttet vi med for å kunne konsentrere oss bare om det vi syns er morsomst. Det å dyrke grønnsaker. Gjennom årene har vi alltid dyrket mange forskjellige grønnsaker, som kålrot, pastinakk og brokkoli. Dette vil vi fortsette med og vi leter kontinuerlig etter innovative løsninger for å benytte jorda vår på best mulig måte. INTERESSE OG FORKJÆRLIGHET TIL LEVENDE MAT OG DRIKKE I 2011 startet vi produksjon av økologiske spirer og økologisk hvetegress, «smarte grønnsaker». Topp moderne utstyr og kunnskap om spireproduksjon ble tatt med tilbake fra USA hvor spirer og levende mat har været...

Fortsett å leseAnarkist | Alkoholfritt øl

Uklar og ufiltrert IPA, brygget med hvete og havre, som gir dette ølet rikelig med fylde. Karakter av citrus og tropiske frukter. Super frisk og fruktig FARGE OG KLARHET:Hazy strågul med tykt hvitt skum og perlende bobler. KROPP OG MUNNFØLELSE:Lett sødme, moderat kropp og behagelig bitterhet. DUFT:En intens aroma av blomster, Sitrus og tropiske frukter. SMAK:Super frisk fruktkarakter. Lett maltkropp, bløt bitterhet. Alk. 0,5% Bitterhet, IBU 25 Farge, EBC 10 Sjekk den ut i butikken.

Fortsett å lese