Nyheter RSS

STRYYK - Alkohol fritt brennevin

IKKE-ALKOHOLISKE BRENNEVIN FOR NESTE GENERASJON AV FESTGLADE MENNESKER! Alex Carlton, Administrerende direktør, Stryyk; Jeg ønsket et stilig, omgjengelig alternativ til alkohol. Det viste seg at jeg måtte finne det opp først. I 2004 nådde Storbritannia topp alkoholforbruk. Sosiale medier startet og vi begynte å innse dagene med å drikke og danse som ingen så oss var over. Ønsket om å gå ut og ha det gøy hadde ikke blitt borte, men ønsket om ikke å føle seg forferdelig dagen etter hadde definitivt det. Problemet? Alt som tilbys betydde kompromiss med noe viktig. Etter å ha grunnlagt Funkin Cocktails i 1999, hadde jeg litt erfaring med drikke bransjen, så jeg satt i gang med å løse problemet. Etter mange års utvikling og...

Fortsett å leseV ́Tonic fra Norsk Kombucha

Norsk V ́Tonic Norsk Kombucha kalles ofte for «Cocktail of Health» fordi den inneholder 5 organiske syrer hvorav eplesider eddik er den mest fremtredende *Norsk V ́Tonic er kusinen til Norsk Kombucha og inneholder kun den organiske eplesider eddiken, men derimot mye mer eplesider eddik enn kombucha inneholder Den vil derfor virke enda mer rensende/detox enn kombucha *Norsk V ́Tonic «Tasty Tea Tonic» er en fantastisk økologisk iste med lite sukker *Norsk V ́Tonic gir fin support for fordøyelses balansen Bestill produktene her. 

Fortsett å leseVåre favoritt drinker

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape hygge i sosialt samvær med venner og familie. For å gi deg litt inspirasjon presenterer vi her noen av våre favoritt drinker som du enkelt kan lage hjemme.  Nyt forslagene her og gi oss gjerne en tilbakemelding om du har noen spørsmål.  Mvh, Lillepromille teamet. 

Fortsett å lese